+2 oy
839 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,517 puan) tarafından
Çünkü annem bitene benim diyemiyorum 9 yıldır Allah var kadında bişe demiyo eşimde varmı demiyem

40 Cevaplar

0 oy
(1,779 puan) tarafından
Ne diye hitap ediyorsunuz peki? En baştan bi kere dedin mi ağız alışıyor. Bende diyemem diye düşünüyordum sonra zor olur diye hemen diyiverdim
-Reklam-
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Ayy benim öz teyzem olur kendisi nişnlandım ve ilk bayram gelmişti kayınbabayı aradım baba bayramın kutlu olsun annem nerde onuda kutlayım dedim vs kapatınca teyzeme o kız bana baba demesin demiş teyzemde anneme demiş böle dalga geçerek anne baba demiş dıe o günden beri enişte teyze diyorum ama millete bize anne baba demez dıe anlatırlarmiş bende onları anlatıyorum beni istemediler dıe :))
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Annemin yerini kimse tutamaz benim için annemin dünyada eşi benzeri yok. Saygı gereği eşimin hatri için derim ama 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Ufff bende dilimin ucuyla diyorum ama sen bana sor içim istemiyo bildiğin demek bikaç davranışından sonra...
0 oy
(8,086 puan) tarafından
İsminin yanına anne ekleyerek söyleyebilirsin canım. Peki nasıl hitap ediyorsun?
0 oy
(149 puan) tarafından

Kaynanam olmadan önce hayatimdaydi zaten o yüzden halen bibi diyorum :D

0 oy
tarafından
Benim de annem bi tane ama derim dilim mi düşecek? Eşimin akrabau var kaynanası yengesi oluyo o yenge diyo anne demiyo
0 oy
(7 puan) tarafından
Yanlış anlamayın ama genel söylüyorum dogurduklatri oğlunu alıyorsunuz ama şu kaynanalara bir saygı duymak zorunuza gidiyor bir anne demek zorunuza gidiyor.
(65 puan) tarafından
Herkese saygı duyulmuyor. Sevgi büyükten küçüğe akar. Herşeyi yapan iki yüzlülükte çığır aşmış yalan üstüne yalan konuşan bi insana saygı duyup anne diyeceksem kendi anneme nasıl anne derim
(7 puan) tarafından
Yanlış anlama kardesim ama bu zamandaki gelinlerde hiç saf ve masum değil.
(65 puan) tarafından
Valla herkes yaşadığını bilir :) evlendik bir ay olmadan oğluna beni boşamazsa hakkını helal etmiyordu :) şimdi torunu olacak diye evime gelecek oğlunun eviymiş ben kim olduğumu sanıyormuşum vs
(7 puan) tarafından
Benim kayinvalidem beni istemeye bile gelmedi herşeyi ben eşimle yaptım benim ailem destek çıktı insanların ikinci el kullandığı tabaklarını aldım
Kimsemiz yoktu.kayinvalidem saadece düğünüme geldi ama şimdi benim onlara olan saygım herşeye rağmen katlanisim onları pişman etti . kayinvalidem şimdi oğlunu arıyor oğlum ona zulmetme ona iyi davran o bir yemek yapsa sen salata yap işten gelince onlarla ilgilen herzamab oğluna güzel nasihatler eder bak bana bir yüzük bile almadılar benim saygım gerseye rağmen olsun bilemediler bilselerdi belki yapmazlardj dememle eşimi ailesi ile arada baristirmakla geçti elhamdülillah o kadar mutluyum ki kayinvalidem bizi görüntülü arayıp kurban olurum ben bu güzel aileye Allah'ım sen bozma diyor
(7 puan) tarafından
Seninki sana göre zor bizimki dahada zor kayinbabam babamı arayıp kızına şöyle benim kız isteyecek oğlum yok oğlumu bana gönderin dedi benim ailemde elhamdülillah iyi insanlardı bize yardımcı oldular ne düğün ne gelinlik ne şatafat ne bir gelin arabası ne bir kuaför çünkü eşimin kuvveti yoktu elhamdülillah şimdi mutluyum hiç pişman değilim
0 oy
(7 puan) tarafından
Benim için annem ve annemde (kayınvalem )Rabbim ikisinide muhafaza etsin ikiside benim için çok kıymetli annem benj doğurduğu için annemde(kayinvalidem) eşimi doğurdu için çok kıymetlidir saygıyı sevgiyi hak ediyorlar.iyiki varlar
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Ne diyorsun peki? Saygıdan dolayı demen lazım da bu ara ben de cidden soğudum diyemiyorum 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bn 2 senedir evliyim ve birlik oturuyorum. Nisanliliktan bu yana hep zorladı beni anne de anne de diye biri beni biseye zorlayinca ben kitleniyorum diyeceğim varsada demiyorum :) diyemedim yani sorun oldu dememem evlendik niye demiyor diye laf çaktı açık açık sordu felan zaten sorunlu bir kadın az sorun yaşamadık aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz kendi etti zamanında az etmedi anlatsam sayfalar a sığmaz :) neticede ben demiyorum ve bu ona büyük dert olmuş durumda. Bn halimden memnunum:) 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Valide de  i olmazmi 
0 oy
(9,961 puan) tarafından
Vala ben 2 yıl anne dedim ama 5 buçuk yıldır yenge diyorum babamın dayısının eşidir kaynanam anne diyordum ama bi olay oldu hamileyken beni mahfettiler o günden beri demedim demem diyemem
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Bizimde annemiz 1 tane canm kaynanamı çok sevdiğimden değil eşime olan saygımdan diyorum.Oda benim anneme teyze abla vs dese yada kaynana dese ağzından anne lafı çıkmasa zoruma gider.
0 oy
(130,655 puan) tarafından
1 kere bile demedim 
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Ben her zaman şunu savunuyorum eşini seven ailesini sever oğlunu seven gelinini sever. Çok şükür oğlunu seven bi aileye geldim çokta içten gelerek anne diyorum çünkü her şey doğurmakla olmuyo beni evlatlarından ayırmayan bir gün bile gelin demeyen hep kızım diyen bi insana neden anne demeyim ki
0 oy
tarafından
Ben anne diyorum ama mesela birine anlayrken annem diyemiyorum kaynanam diyorum 
0 oy
(355 puan) tarafından
Ne kadar kötü olursa olsun ne kadar iyi olursa olsun saygı gereği de bence oda bana hep kızım die konuşur
0 oy
(313 puan) tarafından
Ya deme ya ben en başta dediğim için çok pişmanım şimdi devam ettiriyorum yoksa annemin tırnağı olamaz zaten bencilin teki
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Bizde kaynanaya anne denilmiyor ALLAH tan aba diyoruz:))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 284 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 327 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,576 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,888 göst.