Hanımlar benım görüştüğüm alt komşum vardı arada Bi gidip geliyordum hamıleyken tanımak amaçlı doğum yaptım yapalı 1 defa gittim baktım bana göre değiller araya mesafe koydum
Hanımlar ne zaman komşuya gitsem kadının kocası hep yanımızda oturuyor bızm lafımıza kaydonoz oluyor adam dedem yaşında diye İlk zamanlar önemsemedım sonra baktım bu hep bizmle oturuyor dinimizden ayrılmıyor ben komşu teyzeye sessız bişey söylüyorum hemen atlıyor ne dedı diyor rahatsız oldum en son 5 dk ugriyim dedım kalkacam adam yarım ekmek yiyecek hazırlamş ılla bunu yiceksin diyor zorluyor benı yemicem yenı yemek yedim diyorum hala ısrar ediyor ben sivasta yaşıyorum İstanbul hakkında teyze muhabbet açtı dedı Kı teyze İstanbula tanışınır msınız yok dedım eşim gelmez temelli taşınmaya ordan komşunun kocası atladı herifin mutlu anında söyle dedi gece yatağa gidin dedı o kıvama gelince söyle dedı sinir oldum görüşmüyorum artık gidip gelmiyorum araya mesafe koydum diye haapalar bnaa küsmüşler bide sizce haklı mıyım ya çok sinir oldum eşime söylemedim yatakta sevişirken söyle dedıgıni
Birde adam kuran okuyor nnamaz kılıyor sözde dindar herif o. Ç.