Kızlar ne yaptimsa olmadı parkemdeki lekeler geçmedi bende tuz.ruhu döktüm az çok ise yaradı daha sonra suyumda çamaşır suyu vardı sildim o anda kimse etkilenmedi Kizim daha 2 yaşında aniden kusma başladı boğmaca gibi bende soğuk almış diyorum geçer ümidiyle ilaç verdim Uykudan uyandı kusmak istiyor lakin kusamıyor Eşimi aradım soğuk almış çocuk dedim Geliyorum 2 dakkaya dedi eve çıktı bizi almaya bu koku nedir nedi dedim işte böyle böyle kendine vurmaya başladı dedi kızı zehirledin o an kalbim sıkıştı ve jeton düştü ben yolda çığlık ata ata gidiyorum doktorun karşısında okadar ağlıyorum derdimi anlatamıyorum eşim anlattı hemen yan tarafa alıp solumun yollarına bakıp iğne kusmasini durdurmak için yaptı yarım saat bekleyip eve geldik şuan uyuyor bisi olmaz Değilmi evi 100 suyla tekrar tekrar sildim ama inliyor tam derin uykuda değil bisi olmaz Değilmi siz siz olun asla temizlik yapacam diye çocuklarınızı ihmal etmeyin düşünmesi bili ne kadar acı ben nasıl gittim hastaneye inanın bilmiyorum Sabah mutlaka sadaka vereceğim hepinize iyi geceler.