Severek evlendim 2 bucuk yıldır evliyiz dogumuma 10 gün var ama kocam sürekli dışarda bazen içiyor çocuğun üstüne yemin etti 5 ay önce bırakmıştı yine başladı diyorum çocuğa bişey olursa senden bilirim yemin ettin falan tinlamiyor bu akşamda içmişti sancim var erken gel dedim az zamanım.kaldi ama umrunda değil bildiğini okuyor defalarca aramama rağmen açmıyor sancim var dediğimde ***** umrumda değilsin diyor hayatında başka birimi var emin değilim ama paylaşımları hep aşka dair sözler önceden paylasmazdi benim.ihtiyacim yok çalışıyorum gerekirse bosanicam artık canıma tak dedi çocuk babasız büyümesin dedim her seferinde alttan aldım ama böyle ortamda buyumesi psikolojisini mahveder karnimda umursamiyor doğunca ne değişecek ki sanki aynı tas aynı hamam
Hep boylemiydi cnm hamile kaldiktan sonra mi oldu icki hem haram bebeginn nasibini yiyo resmen ben esime sivara iciyo diye bile kziyorum onun yerine bir suru ihtycni alriz aylk diyorm paketini azaltti bu erkekler evde neden mutluluk bulmk istemiyolar madem kendi kafaalarna gore yasicaklardi neden evlendiler boyle erkekler oldugu surece bosanmalar oluyor ve bosanmak istense bile adamlar bosanmiyo sonra cinayetle sonuclanyo bence kadinlari bas taci ypcaklarina boyle yapiyolar her seyleriyle ilgileniyoruz, yemegi giyimi, yatagi herseyiyle cocuk veriyoruz gnede disardalar sanki eskisi gibi bekarlarr boyle adamlara cok kiziyorum eger baskasi varsada adam degl zaten.
5 aydır mi şüphe ediyosn aldattığından
Allah yardımcın olsun gerçekten kutu bir duygu Hakında hayırlısı neyse o olsun insAllah kuzum Rabim sana doğru yolu gösterecek tir
Ailesi biliyo mu canim durumunu tepkileri ne
Sen evde içmesine izin vermiyorsun ondan mı dışarda içiyo canm
Bu konuda birşey diyemem cunku bir öküz de aynısından bende naapalim sabrediyoruz çocuklar için mecburen
Alah sabir versin canim zor sen bebegine odaklan ailesi yokmi soylesen onlara daha yeni evliymissin dua et allah icinden versin nefretini biraksin tez zamnda
Bacım allah ıslah etsin inşallah belki bebek olunca düzelir rabbim yardimcin olsun inşallah
Yaşı senden büyük mü
Canım yanlıs anlama ama ben olsam direk boşarım. Çünkü benim çocugum böyle bir babanın elinde büyüyemez. Benim esim de alkol alırdı. Hamile kaldım. 2 aylıkken içti ortalık ayaga kalktı. Ertesi gün mahkemeye gittim. Ailesi akrabaları yalvar yakar.. tövbe etti. O gündür içmiyor simdi 7 aylıgız. Haa bir de namaza başladı.
Kadın her zaman hissediyo ya bunu bilir bunu söylerim....
Canm çocuğun üstüne yemin ettirme kurana el bassin icerse carpilsin nefret ediyorum böyle adamlardan işin varsa ihtiyacın yoksa boşanmayI onun adam olacağı yok inan babasiz daha iyi yetişecek kavga gürültü de dahada psikolojisi bozulur benimde elimde isim olsaydı çoktan bosanmistim ama benim ki seninkindende zor 3.ye gebeyim isim yok bosanSam çocukları bile alamam o korkudan bosanamiyorum
Allah yardımcın olsun bacım bizimki de aynı aldatma yok ama şiddet vardı bizdede en son dilekçe imzallatim velayet anlaşmalı boşanma falan simdilik bir şey yok bizimki de çok geziyor bi konuş belki anlar bebeğin doğsun belki babalık aklına gelir duzelir
Haklısınız canım mutlaka başka kadın var neden hep böyle oluyor aldatma aldatma
1,488,565 soru
24,332,192 cevap
345,707 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın