Kızlar selam, bılıyorsunuz bız tayıncıyız esım memur burda esımın iş arkadası evlendı kız da buraları hıc bıkmıyordu sudan çıkmış balık gıbıydı acıkcası elımden geldıgınce yardım ettım, defalarca evıme çağırdım ama kedı alerjısı var dıye gelemedıler, yemeğe götürdük, konsere goturduk, mangala goturduk, hep bız davette bulunduk ve kız yalnız kalmasın dıye elımden geleni yaptım ama o bır kere bıle evıne davet etmedı 2 sene oldu, 2 ay önce doğum yaptı hastaneye gıttım kapıdan esıne süt yapan çay verdım yıyecek verdım, hamıleyken mıdem bulanıyor dedı yemek götürdüm kapısına kadar yıne ıcerı davet etmedı ki ona asla bozulmadım, doğum yaptı annesı geldı evlerıne 1 ay hep mesaj attı bana bebek söyle bebek böyle napayım vs vs bakamıyorum kolık falan hep yardımcı oldum 1 ay sonra mesaj da dedım, ' musaıtsen bır ara geleyım hem sana yardım ederım yemek yaparım hem de bebeğe bakarım sen banyo vs yaparsın, annen gıdınce gelırım dedım, bana mesaj da ' canım kusura bakmazsan 40ı çıktıktan sonra gel eve kabul edemıyorum' yazmış o kdar üzüldüm ki, nıyetım bebek görmek degıldı gerçekten ona yardıma gıdıcektım o günden berı de hıc konuşmadım sızce haksız mıyım üzülmekte ?