Valla tek rezil oldugum sey ortaokuldayken altima sictiydim o baci baska bisi hatirlamiyom
İşyerinde olmuştum ya satış yaptım adam borcumuz ne diye sordu bende boğa dedim ) çok utanmıştim ya
Bende ortaokula gidiyordum sanırım 8.siniftaydjm otobüste oturacak yer yoktu su tutunacak askılıklar olur ya zar zor oraya tutunup gidiyordum ***** şoför ****** gibi dönünce adamın kucağına yuz üstü dusmustum allahtan tutundugum yeri bırakmadım hepten kucağına oturacaktım adamın oooff çok utanmistim ya
14 yaşında avm de lavaboya yetişemedim diye altıma işemiştim bundan kötü ne olabilir ya gerisi anlatmıyorum bile
Ya ben küçükken tazeyle bayati karisitirirdim fırına gidip abi bı tane taze ekmek diyecegime bı tane bayat ekmek demiştim . O da napacan demişti. Şansa babaannem için alıyordum . Babanneme babam istedi dedim . Fırıncı sonra babama anlatmış rezil oldum
Rezillikleri okumaya geldimm
Abimin düğünde dugun salolundan eve donerken basamaklarda inerken topuklularla dizimin uzerinden bi kaydım asagiya ayy guvenlik gorevlileri falan vardi esimde hemen onumde bi kostular yardimima ama nasil utanmistim bide esimin dirdirini çekmiştim hele bide adamlar da yardima gelince hanfendi bisey oldu mu diye ayy bi guzel olmustum hic evli gibi degildim esim de cok kiskanmisti ben yere düşmüşüm adamin derdi kiskanclik
409,991 soru
12,326,927 cevap
39,115 kullanıcı