Canim bana kızacaksiniz ama ne olur şu erkeklerin peşine cok düşmeyin. İnan sen üstüne titredikce onun bir yerlerini kaldırıyorsunuz. Konuşmuyorsa umursama ye iç keyfine bak. Bi arkadaşım var kocasına xok düşkündü, ilgisini sevgisini kocasından asla esirgemezdi. Bu adam nasıl olsa karim bana cok düşkün deyip ilk fırsatta arkadaşımı aldattı. Ona kotu laflar söyledi evleneni 7 sene oldu halen bu adana mecbur yaşıyor. Akıllandı eskisi gibi kocam da kocam demiyor ,eve gelmezse nerdesin dahi demez .gec oldu ama akıllandı. Demem o ki bu erkeklere mecbur değiliz, cok sevmeye de değer vermeye de gerek yok. Kovalayan değilde kaçan olma tataftariyim. Ne de olsa sen peşinden koştukça kıymetli olmuyorsun en iyisi umursamadan yaşamak. Konuşmuyorsa aman de gec n hali varsa görsün. Bir ev içinde konuşmamalık yapıyorsa bu onun sorunu .valla hi yeter bu erkeklere u****oluyorum esim de dahil :) benim hem cinsleri m güçlü olsun kocasına fırsat vermesin. Onlardan daha baskın olsun güçlü olsun ,akilli olsun. Ezilen değilde ezen olsun.