Ama size bugün Bi keltoş bıraktım bıraktım buraya kendine zarar vermeye başladı ve mecbur kaldım ben kesmeye. Tutmayı öğrendi ve buna saçlarından başladı malesef.
Bende arkadaşı kıskandım dedim ki o teyze benden çok sevemez mizginimi keltoş mizgin güzel mizgin aynı benim gibi nazarlara mi gelirmisannesi eğer ise yararsa bende kestireyim saçlarımı bir o kadar mizgin kadar olmasada güzel anne güçlü anne sen hep mutlu ol ki mizginimiz de senin o güzel enerjiden faydalansın tıpkı ayla güneş gibi Rabbim e sonsuz şükürler olsun bizlere bu günleri gösterdiği için annesi teyzesinin yerine çok cookkkkkkkkk koklarmisin prensesi onu cookkkkkkkkk seviyorum ve senide bu arada 41 kere maşallah allaha emanetsiniz♡♤♡♤♡♤♡
Maşallah barekAllah
Maşallah kuzuma o gulen yüzün her zaman gülsün Allah nazardan korusun inşallah canım
Oy kurban olurum seni yaradana Rabbim her daim yardımcınız olsun canım buraya girdigimde en çok merak ettigimsiniz dualarımızdasiniz
Dilinde dua olmayan insanlardan nefret ediyorum kalpleri fesatlık dolu ve etrafımda bisürü var nys moralimi sinirlendirmicem
Mizginim Masallahim her halinle güzelsin meleğim sen çirkinlesmedin çirkin gözlerden korundun Rabbime emanetimsin....
Maşallah prensese fıstığım benim
Oyy masallah kuzuya
Yerim ben bunu maşallah Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
1,489,149 soru
24,340,406 cevap
346,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın