Aldim da gittim de. Smdi o donemde bizm birçok arkadaşımız böyle afilli afilli evlilik teklifi ile evlenip gidiyordu. Bende sürekli eşime laf sokuyordm a biri daha evlilik teklifi etmiş bir sen kaldın of napcam ben senle diyip duruyordm. Bir gün dedi ki arkadaşım terfi aldı kutlama yemeği var sende gel ama güzel giyin dedi. Bende şıkır şıkır hazırlandım falan işte. Aşırı güzel bir yere gittik. Girişte heryer karanlık falan Allah dedim ya noldu. Ana bir baktım içeride konfetiler maytaplar yerde güller falan of herşey harika. Döndüm eşime bir vurdum. Bir geri zekalı sen kaldin. Şöyle bir şey yapamadn bana alacağın olsn dedim :D kustum güya hızlı yürümeye başladım. Sonra eşime hadi yürü dicem tripli tripli arkamı döndüm. Oha eşim yerde diz çökmüş elinde yüzük :D normalde kızlar soğuk ağır başlı davranır. Ben ayağına diken batmış teke gibi zipladim :D
Balayına da düğünden hemen sonra gelinliği bile çıkarmadan gittik. Otele geçtik. Sabah da kuaförde kadın saçıma gereksiz bir sürü tel toka taktı. Eşin uğraşsın dursun dedi :D otelde 3 saat saçımı açmaya uğraştik acamadik. Gecenin o saatinde kadın otel çalışanı bulduk bana yardım etti de bitirdik :D