Salı, Mart 19, 2024
Ana SayfaEğlenceMagazinBurcunuza Göre İç Tasarım Trendiniz Nedir?

Burcunuza Göre İç Tasarım Trendiniz Nedir?

Bahar, iç tasarımdaki en son trendlerle mekanınızı yenilemek için mükemmel bir zamandır. Bu yazımızda burcunuza göre iç tasarım trendinizi açıklayacağız. Bahar mevsimi gelmeden burcunuza göre iç tasarımınız nasıl olmalı?

Koç (21 Mart – 19 Nisan)


Koç, ateş burcudur. Bu yüzden, tabii ki, neon ışıkların ve tabloların iç tasarımda yeri çok büyüktür. Parlak, biraz nostaljik ve tamamen benzersiz olan bu eğilimi, bir yatak odasındaki parlak pembe tablolardan komik neon ifadelere kadar bir çok obje ekleyebilirsiniz.

Boğa (20 Nisan – 21 Mayıs)


Boğa bir toprak burcu ve sade tonları sever, ancak bir Boğa da tüm tonlarında yeşile bayılır. Bu nedenle, mutfak iç tasarımındaki son trend olan yeşil dolaplar, bir Boğa burcu için mükemmeldir. 

İkizler (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sonuçta onlar ikizlerin burcudur! Bu nedenle, Japandi , bir İkizler evi için mükemmel bir ortamdır . Japandi, İskandinav minimalizmi ile Japon estetiğinin karışımı olan bir tarzdır. Nötr renkler, doğal öğeler ve net çizgiler düşünün. Hem rustik hem de şık Japandi, her İkizler’i kendi alanında rahat hissettirecek. 

Yengeç (22 Haziran – 22 Temmuz)


Yengeçler hassastırlar, rahatlık ve aşinalık arzular. Cottagecore tarzı tam onlara göre! Pandemiden bu yana patlayan bu trend, yaz rahatlığı ile lüks ve geleneksel tarzı harmanlıyor. Pötikareli baskıları, eski motifleri ve yumuşak pastel tonları düşünün. 

burcunuza göre iç tasarım

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

 
Maksimalizm, bir Aslan’ın anatomisidir, bu nedenle bahar 2021’in iç tasarım eğiliminin maksimalizm olacağı mantıklıdır. Aslanlar asgari olma konusunda hiçbir şey bilmiyorlar ve bu onların alanı için de geçerli. Kişisel dokunuşlar… 

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)


Bir Başak’ın haklı olmaktan daha çok sevdiği bir şey varsa, o da sorumluluktur. Bakmaları için bir dizi iç mekan bitkisi koleksiyonuna sahip olmak, her Başak’ı tatmin ve mutlu hissettirir. Yani evinde çiçek dekorasyonu onlara çok iyi gelir.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)


Terazileri her zaman doğa ile iç içedir. Teraziler, eğlenmek için güzel bahçeler ve eğlenceli, işlevsel veranda mobilyalarıyla harika dış mekanları kucaklamalıdır. 

Akrep (23 Ekim – 22 Kasım)


Akrepler koyu ve romantik tonlar, bir Akrep’in duygusallığını ifade etmesi için mükemmel bir anlam ifade eder. Akrepler yatak odasını romantik tonlarla kaplaması onların iç dünyasını zirveye taşır.

Yay (23 Kasım – 21 Aralık)

Yay burcu doğallığı sever ve rattan trendi onlar için kesinlikle mükemmeldir. Çubuklu sepetlerden rahat bir minderle kaplı mutfak sandalyelerine kadar, rattan unsurlarını bir evde kullanmanın sayısız yolu vardır. 

Oğlak (22 Aralık – 20 Ocak)


Oğlaklar tamamen gelenekle ilgilidir. Oğlak burcu için ilkbahar iç tasarım trendi, toprak tonlarının birleşimidir. Doğanın sessiz, nötr tonları, şık ve rahat bir görünüm için idealdir.

Kova (21 Ocak – 18 Şubat)


Kova, farklı olma ve görülme ihtiyaçları ile bilinir. Bu nedenle onlar için tasarım mükemmel bir anlam ifade ediyor. Şık görünen her nesne iç tasarım içim uygundur.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)


Balık burcu için su ve tonları çok önemlidir. Bu burç için Mavi tonlar, tasarımın en önemli rengidir. Ferahlık, okyanus esintisi görsellik onlara huzur verir.

Burcunuza göre iç tasarım için hemen harekete geçme zamanı gelmiş olmalı.

SON OKUNANLAR

GÜNCEL BİLGİLER

21,256BeğenenlerBeğen
122,017TakipçilerTakip Et