Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim çok laf söylüyor soğuk davranıyor
0
oy
1,219
göst.
13 Mayıs 2022
Aile
kategorisinde
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba kızlar eşim bir süredir çok soğuk davranıyor bağırmaları var bir kelime ediyorum benle dalga geçer gibi konuşuyor benı tıye almıyor bana sormadan dışarı çıkıyor izin alma yok sadce soluyor gidicem dıyor ben karı koca bişeyler yapalım diyorum senle bi yere gitmem dıyor aldatma meselesi yaşadım 3 ay olucak işte acaba hala görüştüğü kişinin etkisindemı kaldı diyorum çok korkuyorum beni hiç sevimıyormuş gibime geliyor seven adam bole olmaz diyorum bazen bılmıyorum benım durumumda olan varmı kızlar bi iyi bi kötü işte çok aşağılama küfüru var gücüme gidiyor çok küfür etmesi benı ezik yerine koyması konseyde söyleyemiyorum söylesem ortalık hepten karışacak aılen yönünden sizden bilgi edinmek istiyorum kızlar ne yapabılırım
dertleşmek
es-sorunu
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
29
Cevaplar
+3
oy
13 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Şimdi ben yorum yaparım ama senı uzmekten korkuyorum bu caresızlık, senı aldatan adamdan ılgı beklemen ve hala sana en ufak sevgı gostermemesı benım gucume gıttı bır kadın olarak
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Sevgi varmı yokmu bende anlamadım zaten canım inan gururuma gıdıyor ya bi hata yapmışım tamam rezil rüsva ettim ben zaten ustunu kapattım araya aileler girdi vurduruyordum eşimi çeviren sağlam acımam ama insan bi hata yapıyorsan lım değerli kim değersiz bi bakması lazım yanında kim var her zorlukta her hastalandıgında bi erkek karısını bulursa olsun el üstünde tutması lazım içimde okadar çok öfke varki kusamıyorum işte
13 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Icınde esıne daır bır gram sevgı olan aldatmaz kuzum kusura bakma, ıster vurdur ıster dağa cıkart kazıga otuettur kuşlar kurtlar yesin, ne yazık kı senı aldatan ve senı artık sevmeyen bır eş ile bırlıktesın
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Biliyorum canım seviyormu sevmiyormu bılemedım
14 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kız o ne neler demişsin hahahahha gebegzd ay güldüm su ciddi konuya :):)
14 Mayıs 2022
Minikmeleklerim
(
7,793
puan)
tarafından
yorumlandı
Gebegzd gayet güzel açıklamış ah be canım hala seviyo mu diyosun seven adam aldatmaz sn affederek kendni iyice düşürmüşsün ki gram sevgisi yok çek gitsene ne duruyosun
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
13 Mayıs 2022
Kekik4
(
2,016
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen bosa istiyor heralde hala seni aldatiyor bence
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok şuan ole bişey yapamaz iyi düşünürdüm iyi bi uyarı yaptım ben eşime canım gözü fena korktu ama etkisindemı kaldı kadının anlamadım ortada bişey yokken sorun çıkarıyor şu niye bole değil diye sorun çıkıyor bi gün çok ıyı bi gün çok kotu
13 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah askına yazmayım dedım ama kendını kandırıyorsun gözu korkmus halı bu mu adam senı umursamıyor bıle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
13 Mayıs 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
cevaplandı
Niye tahammül ediyorsun ki
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
2 tane çocuğum var canım severek evlendim bir şans daha vermek istedim takip ediyorum hal hareketlerine dengesiz hareketler işte çocuklarım babalarına bıde düşkün baya
13 Mayıs 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence boşa diye ugrasıyor ben sana diyim soğu git diye aklıma başka bir şey gelmiyor. İhanet 1 kere oldu mu hep olur babamdan biliyorum hadi olmadı diyelim senin eski güvenin kalmaz hep diken üstü olursun
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Yemin ediyorum öleyım ya ben eşimi aldattıgında rezıl ettım çok pis ondanmı dıyorum yada hala ununtamadımı dıyorum valla ne dusuncegımı şaşırdım ole çirkin bi kadında değilim yani yemin ediyorum
13 Mayıs 2022
Els1
(
1,831
puan)
tarafından
yorumlandı
Ölecek bir şey yok gülüm aldatılmak kadar ağır bir şey yok ama zamanla o insan öyle bir soğuyosun iğreniyosun ki köpek olsada kapında miden almıyo benim ailem bu ihanetten çok şey gördü hep birlikte çok yıprandık çok şükür zaman her şeyin ilacı ablamda 2 çocuk biri 1. Sınıfta diğeri 4 yaşında ikiside kız babaları ortada yok varlıgını da kimse aramıyor. Şiddet ihanet güvensizlik huzursuzluk bu ortamda büyümek kadar bo ktan bir şey yok. Senin yaptığın her şey mubah aldatan bi adama rezil etmek nedir ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
_Ada_
(
4,092
puan)
tarafından
cevaplandı
Karısını seven bi adam aldatmaz ki bi de üzerine kötü davranıp küfür ediyor sen hala bu evliliğin neresinde sevgi arıyorsun anlamadım canım
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya insan yinede bi umut işte dıyor canım ne bileyim bazen çok ıyı bazen çok umursamaz işte bende kendi haline bıraktım düzelir diye işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Aldatinca affettiğin için artık hoc bisey den korkmadan yapıyor yapacağını. Azcık kendinize saygınız olsa da böyle ahlaksizliklari kabul etmeseniz keşke. Kendinize siz saygı duymazsınız kocanız hiç hiç duymaz .
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım onda haklısın ama çocuklar için yeri geliyor çabalıyoruz bu eşimin son şansı zaten bıdaha aldatma olursa günah bende gidicek zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
._.
(
162
puan)
tarafından
cevaplandı
Aldatmış biliyosunuz ve sevmiyomuş gibime geliyo demişsiniz öncelikle sevse aldatır mıydı diye sorun kendinize Allah yar ve yardımcınız olsun çok zor bi durum icinde bulunduğunuz durum
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet kimse yaşamadan bilemez kendime de hak görmüyorum bazen sinirlenince yuzune vuruyorum aklıma geldikçe bazen de boşver diyorum susuyorum işte güven sorunu şuanda çok yaşıyorum
13 Mayıs 2022
._.
(
162
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşke psikolojik destek alsanız çok yıpranırsınız bu şekilde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
Zuzum81
(
906
puan)
tarafından
cevaplandı
Oo gecmis olsun, aldatma kismina gelmeden okurken kesin aldatiyor bu dedim.Erkeklerin gotu kalkip hanimini begenmemeye basladimi bu iste baska bir hanim var demektir !! Bitmemis cnm sana oyle gelmis
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Takip ediyorum ama şuanda telefonunu bile karıştırıyorum birşey yok şifre vardı telınde yok mesela istediğim zaöan açıp bakıyorum bütün numaraları nerdeyse aradım arkadaşları ben bulduğum anda tekrardan zaten çok kotu olucak ben bir şans daha verdiğim de uyardım kendi kaşınır hazırda topuklarından vurucak kişiler var zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
Zelal...Swdn...
(
11,217
puan)
tarafından
cevaplandı
hem suclu hem guclu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
bbsradrkk
(
1,639
puan)
tarafından
cevaplandı
Üzüldüm senin adına canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
mimar.anne
(
8,028
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani canım aldatma vardı diyorsun. Sence seni aldatan kişi seni sevse aldatır mıydı? Yani gerçek bir sevgi olsa içinde başkasını görür müydü gözü? O seni eziyor olabilir ama sen onun yanında kalarak kendini daha da ezdirme derim. Ailene söyle. Gelsinler alsınlar seni. Evlilik kadının aşağılandığı, erkeğin de her istediğini her istediği zaman yapacağı bir müessese değil. Bunu idrak etsin omal kocan.
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Malesef kafası basmıyor bende bu şekilde düşünüyorum seven adam evet aldatmaz ben zaten gittim canım aldatma olduğunda boşanmaya kadar gittim durduruldum büyükler girdi araya pişman oldu yalvardı yakardı ağladı özür diledi çocuklarım için gittim uyardım bırdaha aynı hataya düşersen yaparsan ben karışmam devreye başkalarını sokarım acımam senın topuklarından vurdururum dedım gözü biraz korktu yapamaz o boku yiyemez çünkü kolay kolay
14 Mayıs 2022
mimar.anne
(
8,028
puan)
tarafından
yorumlandı
Yiyemez de. Bu şekilde insan gibi muamele görmüyorsan da çocuklar için o evde durmanın bu evliliği sürdürmenin bir manası yok
14 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklısın ama eğer beni istemiyorsan bitirelim diyorum onada gelmiyor anlamadım yanı
14 Mayıs 2022
mimar.anne
(
8,028
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu onun değil senin vereceğin bir karar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
Hugo
(
1,364
puan)
tarafından
cevaplandı
Eger aldatma devam etmiyorsa, hani senin yuzunden dondü geldi diye sana tepkili davraniyo olabilir. Seninle biryere gitmek istemedigi soylediginde aslinda senin ondan utandigini --aldattigi icin-- ama hadii bir sans verdiginden birseyleri duzeltmek icin cabaladigini belirttiginde ne diyor??? Aksini soylemek istemiyorum ama yine aldatma varsa ondan yapiyor olabilir. Insallah öyle degildir.
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya aldatma şuanda yok ona eminim ama hareketleri lafları çok aşağılayıcı bi kadına soylenmıycek sözler bazen sınırlenınce yapıyor ya benim abilerim dayımlar falan bi öğrense eşimden eser kalmaz komaya sokarlar onuda yapmak istemiyorum o kadar merhametsiz değilim çocuklarımın babası sonuçta diyorum ama bana karlı pek iyi değil işte
13 Mayıs 2022
Hugo
(
1,364
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani bilemedim. Eminsen uyar, bu soykediklerini ona soylesen tatsizlik cikar sanirim ama bilipde belki kendine ceki duzenmi verir. Eger devam etmeye niyetin varsa biraz zaman tani, yada uyar. Huyunu suyunu, hangi dilden anladigini sen biliyosun.
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Devamlı uyarıyorum canım takip ediyorum açık açık konuşuyorum yüzüne karşı ister alınır ister alınmaz işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bu adam çok mu zengin
Yada senin bir dedigini mi iki etmiyor
Çocuklarıyla mi çok ilgili
Yani niye hala onun seni sevmesi için bı serzenişte bulunuyorsun
Bırak ya bu senin kendine yaptığın en büyük kötülük
Canı cehenneme böyle heriflerin sen öyle bı kocanın yaninda çocuk büyütürsen yarın o çocuklarda babalarından ney görüyorsa onu yaparlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
Evrim.34
(
547
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç bir kadın esir davranmak zorunda değil. Sen kendini düşün çevrendekileri boşver sadece kendine güven kendin ol. Al eşini karşına konuş bak ne diyorsa olumsuz konuşuyorsa son noktayı koy. Güçlü olacağından hiç bir şüphem yok.
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Alıp karşıma konuşunca zaten amacı derdı ne iyi bi konuşma yapıcam zaten canım
13 Mayıs 2022
Evrim.34
(
547
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdi ne desek olmaz önce al karşına konuş derti ne . Bunu unutma hiç bir kadın esir değildir. Bu şunu der Bu böyle olacak onu düşünme acı çeken sensin kendi yolunu kendin çiz.
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ole olucak zaten canım bu gidişle acaba diyorum geçim derdi zor oldu artık çalışıyor gece gündüz demeden ondan mi diyorum yoruluyor ediyor diyorum çok farklı dusnvelerdeyım valla
14 Mayıs 2022
Evrim.34
(
547
puan)
tarafından
yorumlandı
Olsun eşimin dediği gibi işinde ne zorluk çekersen çek bunu ailene yansıtmamak gerek
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
Mrvync
(
33
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah yardımcın olsun canım ne denir ki bilmiyorum zor bir durum
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Baya zor canım bazı olayları kapatmaya çalışıyorum aman çocuklar etkilenmesini diye çaba gösteriyorum biraz yani yumuşamasını bıraz ılgı beklıyorum ama bazen bakıyorum gülüyor konuşuyor bazen de lafları küfürleri algılaması oluyor konuşuyorum neden bolesın benı hatalı gösteriyor anlamıyorsun dıyor ole yanı işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Aldatmak mi o adamdan ilgimi bekliyorsun gülüm
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya hatasını anladı ama hani ne bileyim hilmi insanın içinde birazda olsa çocuklarının annesiyim ılgı olmaz şefkat olmaz ne bıleyım kim olsa beklemezmı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
Zeynonunannesi3009
(
92
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen bitir diye uğraşıyor belli. Sen güzel şeyler duymak istiyorsun belli ama maalesef öyle gözükmüyor. Aldattiysa zaten sana eskisi gibi değer vermiyor, sende kendini ve çocuklarını üzme seni sevmeyeni sende sevme, gururlu davran
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
HiraDeniz
(
2,467
puan)
tarafından
cevaplandı
Affetmek yerine tekmeyi bassaydin kıçına bak nasil köpek gibi dolanırdı peşinden şimdi sen kıymetsiz oldun aldattığı kadınlar kıymetli oldu iste ya affetmiyecen yada oyle bir süründurucen ki onu sana kül köle olacak hata yapmışsın
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben baya surundurdum canım eşimi annemın bi kapısında yatmadıgı kalmıştı zaten benım annem erkek gibi kadındır benı 1 ay göndermedi pişman etti hatta
14 Mayıs 2022
HiraDeniz
(
2,467
puan)
tarafından
yorumlandı
Eee madem öyle sana sultanlar gibi davranması lazim ne diye kötü davraniyo o zaman
14 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya işte ve o gun bıle konuştum bana bu şekilde davranmkycan küfür aşağılama yok ailesini bile karşıma aldım konuştum yine aynı ben allah'a havale ettım canım artık eden kendine eder bu hayatta ne dıyım ki damarına tak edıcek gırtlağına çöku verıcem onu istiyor zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2022
creazygirl34
(
3,127
puan)
tarafından
cevaplandı
Aldatmak çok ağır niye affettin demiycem iki çocukla yeni bir düzen kur boşanma stresi filan zor olur illaki ama canım şuan çok kötü davranislari hiç gözü korkmuş gibi filan değil bana yine yapar gibi geliyor. Eğer ayrılmayı düşünüyorsan takip et hatasını illaki bulursun ama ayrılmak düşüncen yoksa bu aldatma filan kafandan sil at umursama bence. Yani aynı yerde durucaksan kendini boşa huzursuz etme...
13 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Bu yanımda bunları düşünmüyor değil canım şuanda aldatma olacağını sanmıyorum niye desen yakaladığımda iş yerını değiştirdi numarasını değiştirdi işte ben güveniyım diye olsa hissederim çünkü çok sağlam uyardım eğer yaparsa tekrardan zaten ben karışmıycam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Mayıs 2022
Fatocan4545
(
1,521
puan)
tarafından
cevaplandı
Hem suçlu hem güçlü derler ya. Bu tavırları senin sergilemen gerekirken bide o mu yapıyor haspam g. T. Unu fazla kaldirmissin asıl senin kendini uzak tutman lazimken ilgi mi bekliyisun.. Uzak tutmak dsrken tepki vermen diyim
14 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben eşimden aynı evin içindeyiz canım ama hala taviz vermiyorum ağzına ediyorum bu durumdan affedemıyorumda onca şeye rağmen insan akıllanıpta kendi karısına soğuk davrancagına akıllanmazmı aldatma olucagını sanmıyorum ama etkisinde kalmıştır o kaşarın dıycem eşimde 2 diye aldatmak için ole bi *** olucagınıda sanmam olursa kendi kaşınır yada bu ülkeyi terk etmesi gerek bu sefer sağ birakmazlar pek bizimkiler bunuda hatta konuştum eşime
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Onu rezil etmenizin intikamını alıyor, hala neyini anlamıyorsunuz?
14 Mayıs 2022
Tugba74
(
6
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım onu yapıyor zaten bende farkındayım o yuzden bu şekilde davranıyor bende aynı şekılde yapıyorum bazen umursamıyorum ama kendi bilir bu gün belki yaptığının farkına elbet varır diyorum çok ıyı rezıl ettım ama ole bole değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy