Tabi ki ayarinda mesafe iyidir. Ama bu durumlari ilk olarak esinle konusmalisin. Ortak karar ve cevap verebilmek icin en dogrusu bu olur.
Anne-baba demek tercih meselesi. Zamanla alisacaklardir cok takmayin.
Bazi seyler evlilikten once yapilmali. Tabi ki evli cocukluyken de yapanlar var onlari takdir ediyorum. Ama herseyin bi vakti zamani oluyo. Evlilik sorumluluk demek ,yeni insanlar,yeni hayat demek. Bu sebeple egitim hayatini aksatabilir. Keske onceden yapsaydin akademik kariyerini. Evliligin getirdigi sorumlulukar var. Evlilik hayatinin duzgun ilerleyebilmesi icin girmen gereken ortamlar var. Esini bu konuda yalniz birakmamalisin. Ayrica onlarda esinin ailesi tabi ki arada goruseceksiniz . Hersey ayarinda olmali ki dengeyi kurabilesiniz.
Altin gunlerinden insan sosyallesiyo ,stres atiyo. Bazden dedikodu yapmak iyi geliyo. Evde tum gun ders calismak bi yere kadar surer. Kayinvalidemin komsulariyla olan altin gunlerine giderim. Onlarda bana gelir. 9 yillik ogretmenim. Okulda ki arkadaslarla altin gunleri yapariz. Bence sosyallesmek acisindan iyi bi aktivite. Ayrica bu surecte yuksek lisans falan yaptim. Akademik kariyerimi hic etkilemedi. Ama yine de diyorum keske evlenmeden once yapsaydim. Hayat daha kolaydi. Yine tekrar ediyorum altin gunleri benim sosyallestigim kafa dagittigim ortamdi. Ders ,is,guc arasinda iyi geliyo.