Bem yıkardım şimdi şöyle bişey oldu alışkanlık olmuştu iki 3 gün yapınca zaten insan rahat etmiyo en fazla 1 hafta sabırlı olmaya çalış her akşam işlerini bitir yarım satte olsa uğraş biryerde. Başla.ben ilk bebeyimde hamileyken hep yikadım ama geceleri uyuyamadım bebeyimde sürekli hareket ediyodu ben dinlenince , gümdüzleri cok hareketli deyildi ben hareket edince o uyurdu galiba, sonra doğdukdan sonra geceleri uyumayan gündüzleri uyuyan bebeyim oldu, bunu hamileliyimi nasıl geçirdiyimle ilişkilendirdim sonra ikinciye hsmileyim şimdi bu yakinlarda şöyle makale okudum rahat hsmileçik geçirip bebeyin uykusunu desteklemek için akşam uykusu 9 10 gibi hamileyken uyursam geceyide rahat uyursam doğdukdan sonra yine ayni uyku rutininde olacak bu, bu yüzdün artık yetiştire bilirsem 9 10a kada ryıksrım yetişteemesem kaliyo zatn be eyim diş çıkarça doneminde 9 da 10fs uyuyor bende onunla birlikde sırf ikinci bebeyimde doğumdan sonra zorlanmıyayım diye boyle oldum artık. İşlerimi Göre bildiyim kadar , göremediyim kader
410,076 soru
12,329,966 cevap
39,196 kullanıcı