+1 oy
731 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,056 puan) tarafından
Eşim eskiyen bir şeyini atmak istemiyor. Geçenlerde pantalonlarını ayırdı giyip giymeyeceklerini. Ben atmak istedim izin vermedi. Kaldır kazanın altına lazım olur diyor. 10 a yakın pantalon dediğim de. Eve boya yaparken lazım olurmuş. Yeni bir mont aldım ona diğeri eskimiş diye onu bile dolabından çıkarmıyor. Evlendiğimizden beri tek attığı şey çorapları oldu. Ben ne yapacağım böyle.

Sizin de eşleriniz böyle mi

. Kendini. Böyle yaparak tutumlu sanıyor bir de. Ben israfçı oluyorum

43 Cevaplar

0 oy
(180 puan) tarafından

Ikı ay önce kış temizliği yaptım ıkı çuval giymedık eski yeni ne varsa giymedıgı hep attım benim eşime kalırsa kaldır kalsın ıyyyy hıc sevmem zevkle attım dogrusu:))))))))))))

-Reklam-
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Bir ay önce tüm giymediği pantolon gömlek montlarını topladım köye gönderdim dışarda çalışanlar giysin diye☺️nasıl hafifledim. 

Kaynanam öyledir bir gün lazım olur diye topluyor eskileri. 

25 yıllık koltukları duruyor ama nasıl bir hale gelmiş anlatamam 

Yeni koltuklarını da odaya koymuş kapıyı kilitlemiş .
(1,056 puan) tarafından
Ahaha ne zaman oturcak diğerlerine acaba
(6,664 puan) tarafından
8 yıllık evliyim benimle birlikte aldı hala oturmamış bir defa bile:) bakalım ne zaman oturacak
0 oy
(3,681 puan) tarafından
Eşim inşaatçı o yüzden eskiyenlerini orda giyer ki öyle amn amnda almaz israf diye 
0 oy
(5,044 puan) tarafından
Aynı benm eşim yanı üstune olsa okey ne üstüne olur ne modeli güzel modasıngecms seyler hep. Atalım dıyorum yok bırıne verelm dıyorum yok. 
(1,056 puan) tarafından
Benimki de öyle ya yaşından küçük şeyler ya da eski moda Gucci yazılı kazağı bar onu bile bırakmıyor
0 oy
(107 puan) tarafından

Ben atıyorum hatta kıyafet alsın diye olanlarında atiyotum mecbur yenisini alıyor bazen hoşuma gitmeyen seylerinide atıyorum farkına bilr varmıyor 

Ay o benim birseyimk atsa kıyamet koparirdim ama :D:D

0 oy
(733 puan) tarafından

Her sene yaz kış kıyafet değiştirdiğimde herşeyi yıkarım sonra ayırırim oğlumdan kızıma kalabilicekleri ama ona bedenden olmucak olanları hemen poşetlerim iyi olanları dönüşüme olmayanları bez yaparım temizlikte kullan ata kızımdan kalanların iyilerini arkadaşıma veririm dönüşümlü giydiriyoruz onunla bizmde öyle beden değiştiği için illa her sene bir iki tanede olsa olmayan eskiyen oluyor hemen dönüşüme birileri giysin diye yoksa dolapta eskiyip çöp olucaklarina ise yarasın derim eşim sadece götürmek konusunda söylenir ama onuda ben iki kerede gotrdum bu sene onun dışında her sene iki büyük temizlikte kıyafet eşya ayırırim dolap içlerini temizlerken taşınma kadar dipkose çıkartıp toplar temizler ayırır yerleştirrim bir iki söyledi dursun faln diye dedim ne gerek var gene o kiloya incegimizin yada cikcagimizin garantisi yok biri giysin sonuçta yoksa israf 

Sen de bir kaç ayrı ayri poşet yap bence ara ara götür dönüşüme farketmez bile
0 oy
(7,494 puan) tarafından
Eskileri köye göturüyoruz. Çok eskiyse yakıyoruz dışarıda.  
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Eşim inşaatçı olduğu için heray bir takım elsbise alıp götürüyor çalışıyor onunla o yönden rahatım nerdeyse elbisesi hiç yok:)))
0 oy
(746 puan) tarafından
Benim eşim de tam tersi eski ne varsa atmak ister :) 
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Benim eşimde kiyamaz bazen. Ama ben sormuyorum artık direk atıyorum. Bir kere sordu bı benim bilmem şu montum nerede ki diye. Bende bilmem ki hangi hurçta nereye kaldırdım bakalım hatırlamıyorum dedim geçtim halbuki atalı 2 yıl olmuştu :) yalan söyleme huyum hiç yok ama hele o sıralarda ev taşırken çok şey gitmişti elden geçirmek gerekiyor boşa duruyor çünkü kullanılmıyor hic
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Benimde eşim böyle izin vermez kızar :D
0 oy
(1,693 puan) tarafından
Benimkide aynı ama elbise kutuları oluyor ya sokaklarda oralara koyduğumuzda razı oluyor onu dene 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Biz olmayan elbiseleri veririz ihtiyac sahiplerine zaten dinimizde de pek uygun değilmiş bununla ilgili bir kaç şey okudumuştum evdeki pozitif enerji yi yok ediyormuş bide 
0 oy
(3,632 puan) tarafından
Ben çorap adamıyım sen atarsın atmazsın ben anlamam 
0 oy
(836 puan) tarafından
Benimki de öyle kendisine sorsam asla arttırmaz her soba yaktığımda hoşuma gitmeyeni atıp yakıyorum sorsa da görmedim diyorum onun lafıyla gidersen evde elbise koyacak yer kalmaz
0 oy
(1,553 puan) tarafından
Benim ki aynen böyle gizli atıyorum 
0 oy
(5,503 puan) tarafından
Ayy esim degil de ben oyleyim maalesef :( esin kadar olmasa da bende kolay kolay atamam. 

Biz cok yokluk,fakirlik gorduk. Muhtemel esinde oyledir. Daha sonra lazim olur mantigi bende de var. 

Bende eskiyen kiyafetlerimin hepsini olmasa da bazilarini atamiyorum. Temizlik ya da yemek yaparken kullanirim diye. Kullaniyorum da tabi. Ama gecen baktim temizlik yaparken kullanirim diye diye cok tsort birikmis. Bi kismini attim. 

Tabi bu arada iyi durumda olanlari da saklamiyorum ihtiyaci olan tanidiklarima her yil duzenli olarak yollarim. 

Benim esim de tam tersi atar. Gecen kurban bayramin da giyecek eski kiyafet bulamadi yeni pantolonuyla ,tsortuyle gitti. Tsort yirtilmisti ,pantolon kan olmustu.
0 oy
(51,353 puan) tarafından
biz koye goturuyoruz Allah tan onunkileri☺️benimkiler duruyo ☺️☺️☺️
0 oy
(349 puan) tarafından
Benim  eşimde aynı attirmaz  ben haberi yokken atarım veririm birilerine 
0 oy
(687 puan) tarafından
Hooppp atarım sorduğu zaman da çöpte derim 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,468 göst.