Okurken ağladım ya Allah sana tekrar o duyguyu yaşatır toparla kendini Rabbimversin diye dua et Allah sabır versin çok zor bi anne için
(Bir çocuk ölünce, Allahü teâlâ, bildiği halde, meleklerine sorar: - Kulumun çocuğunu aldınız, kalbinin meyvesini kopardınız. Peki kulum buna ne dedi? - Ya Rabbi, hamd edip teslimiyet gösterdi. - O kuluma Cennette bir ev yapıp, adını da, “Hamd evi” koyun!) [Tirmizi]
Basın saolsun canim. Evlat acisi yaşamış biri olarak acini cok iyi anliyorum. Bende 32 haftalik dogurdum 3 gun yasadi melegim kucagima alamadim hic. Herzaman beterin beteri vardir sakin unutma. Yavrunu veren Rabbim di alan da O. Sakin dayanamiyorum deyip aglayip isyan etme. Ne buyuk mukafatla sereflendik sukret. Belki yavrularımız sayesinde cennete gidecez. Onlar en guzel yerdeler. Bize dusen onlarin yanina gitmeye yakisacak sekilde yasayip dua etmek. InsaAllah Rabbim yerinide doldurur.canim.
Sen beni nasıl aglattn nasıl
6 sene önce düşük yaptım.
Hala rüyalarıma geliyo
Sen bide bunu yasamissin..
Rabbim acını dindirsinnnnn
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. Cnm başın sağolsun. Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. 4 ay bitmek üzere. Ben her gece kızımın ayakkabilarina sarılarak uyuyorum. Ayakkabıyla konuşuyorum. Ayakkabilarini öpüp kokluyorum. Rabbim sana şefaatçi eylesin inşallah
1,493,180 soru
24,397,632 cevap
349,872 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın