Canm diyet yapmak icicn degilde saglikli beslenmek icin yesen hem sagligini koruraun hem formunu.ben hamilelikten ince 50 kiloydum hamileyken asla 2 canliyim diye ne bulduysam yemedim hep vitamin degerini dusunerek yedim ornek 1 gunde mutlaka sabah kahvaltida 1 yumurta haslayip yedim yaninda salatalik domates peynir ceviz ama hepsinden az az ekmek tamamen yok hayatimda ilk zamanlar zorlanirsin ama 1 ay gecsin hic aklina gelmeyecek oglen kefir veya yogurt agir olmayan seylerden yersin et tavuk ben ton baligi cok severim. Aksamda guzelce corba salata birde yanina seni tok tutacak seyler ye ama ac kalma sakin atstirmalikta kalorisi az atistirmaliklar hazirla kendine ben aksamlari brokoli salatalik, turp limonlayip yerim.dogum yaptim 1 hafta icinde 52 kiloya dustum ve istedigim gibj karnim doyuyo cok rahatim ama sunu deyim gunluk 5 lt yakin su iciyorum istisnasiz.ne korse ne baska sey kullanmadim gobegim dümdüz kimse dogum yaptigima inanmaz.diyet dediginle verdiklerin geri alinir.sen saglikli beslenmeye bak canm.18 yasimdan beri hep boyle beslenirim cok sukur cok saglikliyim ve hic kilo derdim yok