Selamün aleyküm arkadaşlar bundan on yedi gün önce çarşamba akşamı kaynanamla eltim bendelerdi kızım yedi aylık çocuklar yıkandı sonra kızımı yıkadık banyodan çıktık vücudunu yaglicaktim çok ağlıyordu bende diğer kızımla telefonda konuşuyordum eve gelicekti bi anda kızımın sesi kesildi anne dedim niye sustu baktım titriyor ve gözleri donmuş bana bakıyor anne dedim bişey oluyor hemen aldı kaynanam eltim bebeğim nefes alamıyor ağzı burnu morardı ne yapacağımızı bilmiyorduk suya tuttular salladılar komşuya koştum arabası var diye evde yoklar eşimi aradım hemen yetiş diye ve hâlâ kendine gelmemiş kızım bağırdım anne kızım gitti kaynanam masaj yapıyor neler yok çöktüm kaldım bağırdım anne ne olur oku dedim kaynanam seyyidlerden başladı okumaya komşu geldi kaynanam bağırdı geldi geldi ben hâlâ inanmıyorum komşu beni salladı kızın yaşıyor bi baktım ağlıyor eşim geldi hastaneye gittik ve aldılar benden tahlilleri yapıldı emarlar ve yatış verdiler dört gün yattık sonra ordada tekrar nöbet geçirdi anestezili emar çekildi gecesinde ateşlendi apar topar belinden Su aldılar menenjit olabilir dediler hergun damar yolu açılıyor açılmıyor damarları ince ve sonunda antibiyotik tedavisi yapıldı onbeş gün yattık tedavisi tamamlandı neler çekti kızım yalnızım korona servisinde yattık şimdi epilepsi ilacı başlandı pazartesi günü kontrolümüz var dua edin ilk postum bu olacakmış demekki uzun oldu hakkınızı helal edin hep başkalarında görürdüm Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor ihtimali bile ömrümden ömür aldı bugün kızımı yikayamiyordum eşim yanımdayken yikayabildim nasıl atlatirim bilmiyorum