0 oy
1,228 göst.
Aile kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Esım işe gider tüm gün zorla 2 defa ya arar ya aramaz. Niye aramadın dedıgım de işim vardı nasıl arayım oturuyor muyum der.bebegım 8 aylık yerken boguluyor cogu zamn korktugumu biliyor arayıp ta sormaz naptın diye. Annemlere geldim burda kalıyorum babam rahatsız gorım diye  bi gunaydın aşkım yazmıs sabah ya insan bıkere işe baslamadan arar kızım iyş mi napıo. Goruntulu aradım bebegımızı gosterım dıye acmadı. Bu saatten sonra bıdaha da aramam. Ya bne mı abartıyorum anlamadım 

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Abartıyorsun canım 
-Reklam-
0 oy
(796 puan) tarafından
Kiz benimki hiç aramaz takmam bile 
0 oy
tarafından
Daha önce çalışma hayatın olmadığı belli çalışırken telefonla uğraşmak evden bakıldığı kadar kolay olmuyor eşin sni aramıyorsa senin içşn işe gidiyor olaya bu yönden bak 
(1,037 puan) tarafından
Yok bende kımya muhendısıyım calısıodum. Yeni bıraktım işi. Belki evdeyim sıkılıyorum diye bole hissediyorum. Aslında kendimden cok bebegıme yemek yedirmek cok zor boguluyor. Oyuzden arada Bı dk bıle olsa sormasını isterdim bıde kendi işi işede gec gıdıo. Biraz keyfı aramaması
0 oy
(747 puan) tarafından
Kız benimkide aramaz çok nadirdir yani aradığı.Mesaj atar müsait olunca napıyon diye.Zaten yanımdan kalkıp işe gidiyor işten çıkıp bana geliyor aramasada olur.Ha hastaysam bişeyler varsa arar naptın nasılsın diye
0 oy
tarafından
Çok abartmşsn cnm yine arıyor 2 defa olsa bile boş durmuyo ki arayamıyo bence çok takma hiç aramasaydı napardn :)
0 oy
tarafından
Bnm kocam bni bir kere arıyor  sonra hatlar gidiyir günde ya bir ya iki defa konuşuyoruz bazen hiç konusmuyiruz  okadar da umursamıyorum sen de takma gece eve geliyor sonuçta 
0 oy
tarafından
Sadece ne lazım diye arar :) ben napayim şimdi gerçekten işi var diye asla rahatsız etmem 
0 oy
(460 puan) tarafından
Keşke benimki 2 defa olsa arasa :(
0 oy
(125 puan) tarafından
Benim eşimde hiç aramaz. Hamileliğimin son dönemindeyim. Sadece Bi sıkıntı olursa ara der evden cıkmadan. Onun dısında işten çıkınca istedigin bişey var mı diye sormak için arar o kadar 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Benim esimde aramaz bende hamileyim derim insan bi arar naptin canim falan diye sorar derim sen niye aramiyon ya der calisiyon diye aramiyim derim oda calisiyim arayamiyom der :D
(1,037 puan) tarafından
Ya mesala sende hamılesın ınsan ilgi beklıo sen ara dıolar direk
0 oy
(319 puan) tarafından
Benim eşim birbuçuk yıldır evliyiz hiç kendisi aramaz bende aramam sinirden . Bisey lazım olunca arıyorum çok tartıştık bu konuda ama şuan boşverdim 
(1,037 puan) tarafından
Bızde de aynı tartısma iş için yada deıl istedıklerı zamn telefonu acabılıo arkadası arasa cevap verir ama bana gelince işim var sınır oluyorum
(319 puan) tarafından
Evet benimki de aynı
0 oy
(454 puan) tarafından
Biri benim eşimi tarif etmiş:)
0 oy
(13 puan) tarafından
7 yıldır evliyim sadece ben ve oğlum hstaysak arar napiyonuz nasıl oldunuz diye hiç aramaz bende aramıyorum  napsin adamlar tüm gün sesimizi duyuyorlar zaten çok takma boşver 
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Birazcık abartmissinncnm :) olan var olmayan var hani
0 oy
tarafından
Biraz abartiyosun bence. Benim eşimde aramaz hiç mesaj atar arada sırada. Benim eşim sevgikiyken nisanliykende aramazdi beni zaten :)
0 oy
tarafından
Kız bnmki hiç aramaz bazen bnm aradığımı bile açmadığı olur sorduğumda iseler yoğundu cnm der 
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Bu kocalardan be istiyosunuz bırak yavv adam çalışıyor srn annesin bebeğine güzrl bak adamın gözü arkada jalmasın kafası rahat çalışsın biraz değil sen bayağı abartıyosun bence
0 oy
(125,016 puan) tarafından
Abartma baci ☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(327 puan) tarafından
Valla bende 8 aylık hamileyim benim eşimde aramaz, hatta okulda diye bende onu rahatsız etmemek için aramam. Ne bileyim öğle arası olduğunda sen ara. Zaten bir şey olursa eşim bana arar diye düşünüyordur adamda 
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Benmki de eskiden arardı tüm gün kaç defa ama artık aramıyor içi sıklaştı

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 277 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 473 göst.
9 Mayıs 2023 Aile kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 687 göst.