0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Birkaç defa post açmıştım esimden ayrıldım 8 aylık oğlum var yuvamızı kaynanamgil yıkmıştı gelirsen ev tutacam size bakacam kimseye muhtaç etmicem diyor ailesi karışmıyprdu ilk 3 4 ay çok mutluyduk ailesi karışında anlasamaz olduk ayrıldık kurban bayramından berli babamgildeyim babam çok sorumsuz asla çalışmaz süreklş annemle tartışır huzursuzluk çıkarırdı ben kızkende öyleydi hersey annemin çabasıyla olurdu hala da aynı ancak konuşur millete kendini över boşboş konuşur bir defa bile cocuga bez almadı hep annem aldı daha yeni bağlandık nafakaya da durumumuz iyi değil esimle mutlu olacagımıza inanıyorum ailesiyle konuşmicek hiçbi akrabasıyla konuşmicek aynı memlekette degiliz 3 saatlik bir yol var kacarak evlendiğimiz için ailem akrabalarım bi daha konuşmicek gidersek ama burda da rezilim cocuk yemek bulaşık temizlık bu yetmez gibi her hafta teyzemgil geliyor 2 cocuguyla ne kızı ne kendi birşeye yardım etmiyor oturup hizmet bekliyorlar agzım kolum her yerim yara oldu zorsundugumdan daha 19 yaşındayım ilerde dengin biri isterse verrik diyor annem bnde önce cocugu ister sonra istemez diye çok korkuyom ezilmesini istemiyom kimseye güven yok siz olsanız napardınız

11 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Eşinle düzelme şansınız varsa dene canm dövmesi falan yoksa ailesi için bitirme çocuğuna yazık olur 
tarafından
Ailesiyle konuşmicek çok pişman arkamda durmadıgı için el kaldırdı ama vurdurmadım sebebi de annesi doldurdugu için bizim bi sorunumuz yoktı ailesi bizi kıskandıgı için hep onu doldurdular
-Reklam-
0 oy
tarafından
Resmen ve dinen bisandinzmi onu merak ettim 
tarafından
Anasıgil vardı
tarafından
Senin verdiğin bilgiye göre nikahsız bile yasamısız allahım affet
tarafından
Canm bak bu durum cok vahim bi drum hocslara gidip sorup soruşturmadan barışma eşinle bak nikahsiz bi yuvadan hayr gelmez allahin haram kildigi sekilde yasanmaz git arastr hocalarin yorumlarini dinle ne diyolar ona göre esine bsey dersin eger nikahinz düşmemişse tekrar nikahini tazele 6 aydan fazladr ayrisinz
tarafından
Tamam canm tesekkür ederm
(33 puan) tarafından
Buna müdahale etmek istedim çünkü doğrusu böyle değil. Ben yaşadım birebir ayrıldık ilk eşimle çok özel durumlardan dolayı biraraya gelmek zorunda kaldığımız da nikah hocası eşiniz 3 kere boş ol demeyip annenin evine git yada 1 kere olacak şekilde seni boşadım derse tek talakla boşanmış olursunuz 2 talak la nikah tazelenebilir demişti ve 2 talakla yeniden evlenmiştik.
0 oy
(122,627 puan) tarafından
peki esin o sekilde mutlu olacakmi yani bi sure sonra gorup konusursa ne olcak konusmiycanin garantisi varmi
tarafından
Konuşmicene de çok güvenemiyom mutlu oluruz ailesi karışmazsa
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Resmen boşanmışsanız dinen bir daha evlenmek için farklı insanlarla evlenmeniz gerekiyor ki bu da çocuk oyuncağına çevrilip de dizilerdeki gibi yalandan evlenip boşanıp tekrar kocanla evlenmek de olmaz. Bilmiyorum anlatabildim mi? Biraz karışık yani ama kısaca olmaz şu anda
tarafından
Anladim canm
0 oy
tarafından
Neden boşandınız oda önemli eşin ne diyor şuan konuşuyo mu seninle pişman mı peki
tarafından
Çok pişman bu pişman olacagını biliyordum ama bu kadar olacagını bilmiyordum yan düşünmemiştim
tarafından
Eğer aldatma varsa  bidaha yapar ama ailesini silemez bı erkek 3 sene konsumasa diğer sene de duramaz ailesini illaki arar
tarafından
Aldatma var kurana el basacam diyor sevgiliykende senden baskasına bakarsam gözüm kör olsun gibi kelimeler söylerdi
0 oy
(14,678 puan) tarafından
Aileni silmeden güzelce gelsin özür dilesin seni alsın mutlu mutlu gidin 
tarafından
Bi araya gelmezler imkanı yok
0 oy
(234 puan) tarafından
Canım hiç inanma eger bir erkek anasina duskunse ölene kadar boyle gider bu ben bunu bilir bunu söylerim. Ben de boşanma aşamasındayım 3 aylik hamileyken geldim baba evine daha önceden de getirir birakirdi beni sonra pişmanım yapamıyorum deyip götürürdü anasi doldurur geri getirir bırakırdı babamin evine ben düzeltirdim anasiyla yarim saat oturduktan sonra birden değişirdi. Yani demem o ki değişmiyorlar bence tabi eşini en iyi sen tanırsın inşaallah hakkinda hayırlısı olsun Allah çok güzel kapilar acsin bebeginle sana inşaallah 
tarafından
Herkes öyle diyor
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Eğer sırf ailesi için ayrılıyorsan ayrılma tabi şiddet aldatma yoksa sabret canım yavruna yazık annelerin kafası da çok iyi değilmiş yani ne demek birine veririz 
tarafından
Aldatma vardı ayrıldık canm nikahtan ayrıldık
0 oy
tarafından
Evlilikte hata yapan 2 yine yapar. Ailesi asla atamaz bunu unutma belki belli bir süre görüşmez  ama sonra bir düğün bir cenazede karşılayanlar elbette. 

Bosanmissin madem.tekrar geri dönme ailesinin yanında kendine düzen kurmaya bak. 2 kez baba kapısına gelirsen o zaman ne olacak birde bunları düşün 
tarafından
Getirmezlerki canm
tarafından
Gelemeyeceksen  ailenin kapısına o evden çıkma.
Esin bugün dön diye herseyi söyler ya sonra 1 2 ay sonra eskisi gibi olursanız o zaman ne olacak yasinda ufak.kuxum doğru karar ver.
tarafından
O yüzden korkuyom zaten
0 oy
tarafından
İcki kumar sigra alkol dayak ezdrme çalışmıyor sa eşine dönme bence işe gir çalış evldna bak çocuğun 5-6 yasna girince evini kur çalış guzlce kimseye minnet etme bosanmdn ne zengn kocasiyms yasnda daha küçük erkekler akilnmz aylrdr evladı için para gonfermdimi nafaka demsn bosandgn adama geri dönme birkere yapn hep yapr barisrsn bile iki aileden de uzak şehre gidin
tarafından
1 defa gönderdi sadece ezdiriyordu kendi ezmezdi ama ailesi karışmaya başladıgında hiçbişeyi begenmez olmuştu el kaldırdı ama annesi yüzünden bizim aramızda sorun yoktu evden çıksaydı çok mutlu olabilrdik altlı üstlü oturuyorduk
0 oy
(781 puan) tarafından
Barisiyorsan çocuğunun babası yabancı degilki kimsenin kusmeye hakkı yok düzeleceğine inanıyorsan bir şans ver bence canım hakkında hayırlısı olsun canım
tarafından
Ama sans verdiğimde ailemi akrabalarımı kaybedecem biz kaçarak evlenmiştik o yüzden
(781 puan) tarafından
Evden kaçma tabikide al konuş karşına ben barisicam çocuğum için o bunlari yapacak de gelsin öpsün elinizi benim için çocuğum için bir şans verin sizde de aileden sana destek verecek birini bul yada aile dostu araya şok hatirli bir amca dayı hala teyze komşu kimse yokmu
tarafından
Kimse istemiyor esimde gelmez canm
(781 puan) tarafından
Düzeleceğine inanıyorsan bence Barış canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 230 göst.
8 Aralık 2023 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.
1 Nisan 2023 Aile kategorisinde iremsiracs. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy