Birkaç defa post açmıştım esimden ayrıldım 8 aylık oğlum var yuvamızı kaynanamgil yıkmıştı gelirsen ev tutacam size bakacam kimseye muhtaç etmicem diyor ailesi karışmıyprdu ilk 3 4 ay çok mutluyduk ailesi karışında anlasamaz olduk ayrıldık kurban bayramından berli babamgildeyim babam çok sorumsuz asla çalışmaz süreklş annemle tartışır huzursuzluk çıkarırdı ben kızkende öyleydi hersey annemin çabasıyla olurdu hala da aynı ancak konuşur millete kendini över boşboş konuşur bir defa bile cocuga bez almadı hep annem aldı daha yeni bağlandık nafakaya da durumumuz iyi değil esimle mutlu olacagımıza inanıyorum ailesiyle konuşmicek hiçbi akrabasıyla konuşmicek aynı memlekette degiliz 3 saatlik bir yol var kacarak evlendiğimiz için ailem akrabalarım bi daha konuşmicek gidersek ama burda da rezilim cocuk yemek bulaşık temizlık bu yetmez gibi her hafta teyzemgil geliyor 2 cocuguyla ne kızı ne kendi birşeye yardım etmiyor oturup hizmet bekliyorlar agzım kolum her yerim yara oldu zorsundugumdan daha 19 yaşındayım ilerde dengin biri isterse verrik diyor annem bnde önce cocugu ister sonra istemez diye çok korkuyom ezilmesini istemiyom kimseye güven yok siz olsanız napardınız