Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaSponsorSon yılların gözdesi Airfryer Teknolojisini yakından tanıyalım!

Son yılların gözdesi Airfryer Teknolojisini yakından tanıyalım!

Kızartmalara karşı hepimizin zaafı var öyle değil mi? Ancak bol yağ ile geleneksel tarzda tükettiğimizde sağlık açısından sorunlar yaşayabiliyoruz. Çok az yağ ile ya da yağ kullanmadan pişirme imkânı sunan Airfryer Teknolojisi tam da bu nedenle çok sevildi. Peki, Airfryer Teknolojisi nasıl çalışıyor ve kullanıcılarına hangi avantajları sağlıyor?  Gelin, hep birlikte inceleyelim…

Öne çıkan bir Airfryer modelini incelemek için tıklayın!

Daha az yağ ile lezzetli yemekler!

Airfryer, yani hava fritözü dediğimiz teknoloji; yiyecekleri çok az yağ ile ya da hiç yağ kullanmadan sıcak hava yardımıyla pişiriyor. Üstelik enfes kızartmalarda olduğu gibi yiyeceklerin dışını çıtır, içini yumuşacık yapıyor. Böylelikle hiç lezzet kaybı olmadan, çok kısa sürede sağlıklı yemekler hazırlamanızı sağlıyor.

Tek tuşla pişirme konforu

Donmuş atıştırmalıklar, taze kızartmalar, et, balık, tavuk, kek ve hatta ızgara sebzeler… Sadece bir kere yapacağınız ayarlamanın ardından tüm bu yiyecekleri otomatik pişirme programları sayesinde tek bir tuşa basarak tam kıvamında pişirebiliyorsunuz. Bu konuda Philips Airfryer’lar öne çıkıyor. Çünkü her defasında doğru ısı ve zamanlamayı sizin yerinize seçiyor, size ise göz alıcı sofraların tadını çıkarmak kalıyor.

Yemeğinizin keyfini dilediğiniz zaman çıkarın!

Airfryer Teknolojisinin en avantajlı özelliklerinden biri de hazırladığınız yemekleri 30 dakikaya kadar sıcak tutabilmesi… Bu sayede özellikle misafirlerinizi beklerken yemeklerinizi yeniden ısıtmak zorunda kalmazsınız. Öte yandan dünden kalan yemeklerinizi de tazeliğini koruyarak kolayca ısıtabilirsiniz.

Hem zamandan hem de bütçeden tasarruf

Mutfakta tasarrufu çok daha fazla önemsediğimiz bu günlerde, Airfryer aradığınız pratikliğin yanı sıra tasarruf çözümleri de sunuyor. Örneğin Philips’in Arfryer modelleri; yüzde 90 daha az yağ kullanmanın yanı sıra, geleneksel bir fırına göre yüzde 70’e kadar daha az enerji harcıyor ve pişirme süresini neredeyse yarıya düşürüyor.

Temizlemesi çok kolay!

“Kızartmalar iyi güzel de sonrasında mutfağa yayılan koku ve bulaşıklar büyük dert” diyenlerden misiniz? O halde Airfryer Teknolojisiyle tanışma zamanınız geldi de geçiyor bile. Balık ve tavuk gibi yoğun koku bırakan yemekleri bile Airfryer’da kokusuz bir şekilde pişirebilirsiniz. Üstelik geleneksel usullerin aksine tek bir bulaşık çıkar, onu da kolayca elde ya da bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

Onunla herkes kendi mutfağının şefi!

Kızartma, fırında pişirme, ızgara, kavurma, dehidrasyon, ekmek kızartma, buz çözme, tekrar ısıtma ve daha fazlası… Her ne kadar Airfryer denilince akla hemen kızartma gelse de aslında Airfryer Teknolojisinde 13 pişirme tekniğini uygulamak mümkün. Dolayısıyla Airfryer’da hazırlayabileceğiniz yemeklerin de sınırı yok diyebiliriz. Bunun için Philips’in NutriU adı verilen bir mobil uygulaması bulunuyor. Uygulamadaki tarifler ve pişirme önerileri mutfağınızın şefi olmanızı sağlıyor. Üstelik markanın en gelişmiş modellerinden biri olan Philips 7000 XXL Airfryer, NutriU uygulamasına doğrudan bağlanıyor ve çok daha etkileşimli bir deneyim sunarak, ilham ile rehberlik arasında mükemmel bir denge kuruyor. Dünyanın dört bir yanından lezzetli, ilham verici ve sağlıklı tarifler sunan NutriU etkileşimi sayesinde, zahmetsiz, nefis yemekler yapabiliyorsunuz.

Philips Airfryer ile minimum yağ, maksimum lezzet!

Uzman ekibiyle 10 yılı aşkın süredir Airfryer Teknolojisini geliştiren Philips, bütçe dostu Airfryer ürünleriyle mutfaklara pratiklik ve kolaylık sağlıyor. Geniş ailelerin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan Airfryer XXL ya da daha küçük aileler için Airfryer L. Seçiminiz ne olursa olsun; dışı çıtır, içi yumuşacık yemeklerin tadını çıkarın!

Hemen satın almak için tıklayın!

SON OKUNANLAR

GÜNCEL BİLGİLER

21,256BeğenenlerBeğen
122,017TakipçilerTakip Et