4 yıl önce annemi kanserden kaybettim
2 kizim vardı ozamn buyuk kizim ortaokuldaydi küçük kizimda ilkokuldaydi
3 yıl çekti bu illet hastalığı
Evimdede kaldı uzun süre dedigin gibi evim küçüktü hastaligindan dolayı anneminde sinirleri yıpranmış tı benimde öyle annemin bakımı ilaçları cocuklar ev yemek derken çok yoruluyordumisyan ettigim günlerde oluyordu tabii kendi icimden anneme asla yansitmadim
Son 6 ayında hastanede kaldı o 6 ayda siraya koyduk abimler ve ablamlarla 2 şer gece kaliyorduk ben kalacagim zaman çocukları surekli biyerlere birakmak zorunda kaliyordum eve geldigimdede ancak temizlik iş tekrar sira bana geliyordu çok fazla yıprandık hem annemin gözümüzün önünde eriyip gitmesi hemde aşırı yorgunluk
Annem hep bende kalmak istiyordu ama abimler izin vermedi hep sen olmaz dedi bende o yükü tek kaldiramam diye abimlere gonderdim annemi
Hastanede yatarkende gece kalma sırası bende olmadigi zamanda kizlari gunduz okula birakir hastaneye giderdim çıkış saatlerinde hastaneden cikar kosar çocukları okuldan alır eve dönerdim
Bunlara ragmen hala vicdan azabi cekerim 4 yıldır annem bende kalmak istediginde keske abime annem benimle kalacak deseydim keske hemen pes etmeseydim keşke keşke
Seni cok iyi anliyorum canm burdaki yorumlara bakma sen emin ol bu surec cok zor bir süreç hem bedenen hemde psikolijikmen çok yipraniyorsun
Ama Rabbim güç kuvvet verdikçe elinden geleni yap kuzum yorgunlugunu sakın annene hissttirme