Kızlar çok pardon ama ben bi b*k yedim kimseye de bisey diyemiyorum içim içimi yiyor birine anlatmam lazım Şimdi dün bana baya bi misafir geldi 1 günde 7 aile ağırladım çok saçma bisekilde yorgunluktan halim yoktu mantıklı hareket etmiyordum. neyse gelen akraba yanında bi arkadaşını getirmiş hiç tanımam ilk kez gördüm ömrümde kadını salon çok kalabalık bi kahve icebirmiyim varsa dedi salonda çok kalabalık gel mutfağa gecelim abla dedm. neyse ben kahveyi yaparken laf lafı açtı kadın ağladı çocuğum olmadı o yıl eşim bana çok âşıktı bi anda soğudu terk etti beni çok ağladı ilaçlarla ayakta zor kalıyorm çok özlüyorum seviyorum kocamı oda beni seviyordu bi anda oldu evimde bi kaç muska buldum neue bildiğin hoca varsa öner bana muskayı bozduracam başka çarem yok bi dua alayım gibisine falan. ben sal.k kafam balık burcuyum ağlayana dayanamam bi de mantıklı düşünemiyorum sazan gibi aaa surda falanca hoca var diyolar ben hiç gitmedim ama bi dene istersen dedm. kadın gidecem dedi. ama be dinlendim aklım yerime geldi beynimden aşağı kaynar sular döküldü abi sanane sen ne karışırsın kim bilir napacak ömrümde bi kere görmedim tanımam ne diye akıl verirsin olmayan aklinla . kızlar bunun günahı varmıdır ya vicdanen asla rahat değilim. bin kez dedi ama allah korkum var asla bisey yaptiramam sadece karı koca aramız düzelsin diye
Sırra bak hii kadin şimdi kocasına bağlama büyüleri yaptırsın da sen gör hep senin günah defterine yazilcak eksi pointler
İyide bu sır değil ki sana niye günah olsun? Sen sadece bozması açısından yönlendirme yapmışsın. O değilde hiç tanımadığın insan nasıl davetsiz evine geliyo ben oraya takıldım
Senin anlatımın o kadar sempatik geldi ki okurken gülümsedim
Ne olursa olsun bu işlere bulaşmamak teşvik etmemek gerekir. Siz zaten yaptığınızdan pişman olmuşsunuz. Güzelce abdestinizi alıp seccadenizi serip tövbenizi edin af dileyin . Allah merhameti geniş olandır
Daha farklı bir sır bekledim nedense
Bende sandım ne olmuş Allah'ına öyle okudum dedim kötü birşey yaomis
Sen söylemişsin oda gidecek gitmicek ona kalmış Allah bilir artik
401,989 soru
12,034,291 cevap
36,262 kullanıcı