Bebegimizi kaybettik erken dogumdan14 gün yaşadı küvezde dogum yapalı da bugün 21.ci günüm lohusayım dikişlerim var sezeryan oldu neyse bebegimizi defnettigimiz gün (salı) kayınvalidem haftasonu dolanın gelin dedi eşime o da geliriz dedi 2 saatlik ilçede oturuyor neyse gitmedik eşim nöbetçiydi haftasonu dünde daha 1 hafta olmamış eşim diyo bu hafta sonu gidelim arkadaşımın da dügünü var ona gideriz ben gidemem sen git dedim niye dolaşmak istiyorum dedi başladım aglamaya oglumu daha topraga koyalı 1 hafta olmadı gezme zamanımmı diye yere oturamıyorum uzun süre oturamıyorum annesinin evinde klozet yok hani görmüyoda özledi desem 1 hafta hastanede kaldım annesiyle baş başa kaldı dogum oldu eve geldim 2 gün daha vakit geçirdi 10 gün sonra geri geldi ölünce oglum 1 gece daha kaldı kendi bişey yokmuş gibi davranıyo telefonda yiyegeni seviyo bense çocuk görünce başlıyorum aglamaya gidince görümcem de gelecek dibinde zaten 6 aylık ve 2 yaşında çocugu var bu adam beni hiç mi düşünmüyo küs yattık ilk kez 2 yıldır evliyiz