Üst komsum 41 yaşında kadın kızları benden bikac yaş büyük iyi birileri son zamanlarda sürekli iç iceydik fakat son zamanlarda sadece kızım için benimle muhatap oldugunu düşündüm. Mesela kahveye çağırıyor 1 saatlik isim var diyorum o zmn da diyor ki alyayi getir sen ne zmn gelirsen gel diyor sürekli kızımı soruyor tm iyi hoş ama insan birazda benle ilgilen dimi? Az önce de alyanin çok uykusu vardı tam yatağına yatırdım kızı geldi 24 yaşında babam çok özlemiş dedi aldı götürdü ulan ya uykusu var uyucak şimdi dedim olsun biraz sevelim gelince daha rahat uyur diyor. Huysuzlanir başka zaman geliriz dedim yine götürdü of bunu başkası yazsa simdi sen annesisin tavır koy ne demek seni dinlemiyorlar falan diye kızardım ama artık zoruma gitmeye basladı bişey dicem kirilcaklar niyetleri de kötü değil ama işleri güçleri kızım ben sanki yokum off uzun oldu sinirlendim çünkü
Anaaa komşuya bak kafayi alya ya takmis
Cemil abiye başlatma deseydin elin adaminda benim.cocugumun isi ne desen herkes yerini bilir
Güvenmeyin bu kadar millete.
Günümüzde görüyoruz bebeklere neler yapıldığını gozunden sakin sonra senin basın ağırir
1,486,662 soru
24,304,059 cevap
344,245 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın